Restaurant - Faim - Kontich-010

Culinair concept

FAIM komt van het Franse woord voor ‘honger’. Wij staan voor gastronomie vanuit het buikgevoel, voor alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft.

FAIM is een totaalconcept: restaurant, shop én buitenbar in één.

Relax culinair genieten in een sfeervolle setting? Apéro op ons zonneterras? Of snel iets heerlijks meepikken? Wat je ook kiest: ons credo is “Pleasure in the job puts perfection in the work.” over de hele lijn. Onze passie voor het vak? Die proef je.

Wij werken met seizoensgebonden, lokale producten van lokale leveranciers.

Iedereen van harte welkom bij FAIM!

Smaakvolle bezielers

FAIM is een familiezaak, opgericht door twee rasechte lokale horecabroers en de liefdes van hun leven. Samen baten ze 3 zaken uit in Edegem: culinair totaalconcept FAIM, Foodbar Oud Edegem en healthy familierestaurant Bar Bell.

Thomas is de joviale, goedlachse maître van bar en zaal; Maarten de serieuze ondernemer, in de keuken én daarbuiten. Annelies is de drijvende kracht achter de administratie, organisatie en financiën; Nathalie zorgt voor de charmante glimlach, vlotte bediening en de aankleding van de restaurants.

Restaurant - Faim - Kontich-020

Ons team

ARNO LAURIKS

Arno volgt mee vanuit onze oude locatie op het Kerkplein. Arno deed stage in de Schone van Boskoop en is mee het gezicht van de keuken van Faim.

Gregory Lenaerts

Gregory is all-round manager bij FAIM. Hij staat in voor de reservaties, het onthaal, het contact met klanten en leveranciers en heeft de dagelijkse leiding.

Openingsuren

 
Lunch van maandag t.e.m. vrijdag.
 
Diner van maandag t.e.m. zaterdag.
 
Zondag gesloten.
				
					<script type="text/javascript">(function(){var k=function(a,c,d,b){if(a.getElementById(d)){if(b){var e=100;var f=function(){setTimeout(function()
     {e--;if(window.RESENGO_WIDGET_SCRIPT_LOADED)b();else if(0<e)f();else throw Error("resengo script failed to load");},100)};f()}}else{var g=a.getElementsByTagName(c)
     [0];a=a.createElement(c);a.id=d;a.src="https://static.resengo.com/ResengoWidget";b&&(a.onload=b);g.parentNode.insertBefore(a,g)}},h=function()
     {return k(document,"script","resengo-flow-widget-script",function(){RESENGO_WIDGET({companyId:"1334086",language:"nl"})})};
     window.attachEvent?window.attachEvent("onload",h):window.addEventListener("load",h,!1)})();</script>